Ελαφριά μους σοκολά με λάιμ























Υλικά

300γρ μαύρη σοκολάτα
100γρ βούτυρο
6 αυγά
8 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
ξύσμα από δύο λάιμ

Εκτέλεση συνταγής

Λιώνεις τη σοκολάτα σε μπεν μαρί με το βούτυρο και ανακατεύεις συνεχώς το μείγμα μέχρι να ομογενοποιηθεί.
Το αφήνεις να κρυώσει λίγο όσο χτυπάς τα ασπράδια από τα αυγά μέχρι να γίνουν μαρέγκα. Προσθέτεις σταδιακά τη ζάχαρη.
Σε άλλο μπολ ανακατεύεις τους κρόκους με το ξύσμα και προσθέτεις σιγά σιγά τη σοκολάτα με το βούτυρο.
Έπειτα, προσθέτεις και τα ασπράδια στο μείγμα.
Τοποθετείς τη μους σε γυάλινα μπολ και έπειτα στο ψυγείο για 6 ώρες.

Σχόλια