19/10/2014


















Υλικά

250 γρ κουβερτούρα
1 πακέτο μπισκότα μιράντα ή παπαδοπούλου
1 φλιτζάνι καρύδια χοντροκομμένα
1 κ.σ. κονιάκ
1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
2 κ.σ. κακάο σκόνη άγλυκη
2 κ.σ. άχνη

Για το τύλιγμα:
Κοπανισμένα μπισκότα
Τρούφα
Κακάο


Εκτέλεση συνταγής

Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και προσθέτουμε την κουβερτούρα, το κακάο και την άχνη.
Όταν λιώσει η κουβερτούρα αποσύρουμε από τη φωτιά ρίχνουμε τα καρύδια χοντροκομμένα, το κονιάκ και τα μπισκότα θρυμματισμένα. Αφήνουμε το μίγμα για μισή ώρα στο ψυγείο να κρυώσει και να σφίξει λίγο. Πλάθουμε μπαλάκια στο μέγεθος καρυδιού και τα τυλίγουμε με υλικά της αρεσκείας μας.

Εκτύπωση και PDF

0 comments :

Post a Comment