27/10/2014

















Υλικά

1 συκωταριά αρνίσια σε μέτρια λεπτά κομμάτια ή 3 κομμάτια μοσχαρίσιο συκώτι
αλάτι, πιπέρι
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
3 κλωνάρια φρέσκο δεντρολίβανο
1 ποτήρι ξύδι δυνατό

Εκτέλεση συνταγής

Πλένουμε το συκώτι και το αφήνουμε να στραγγίξει καλά. Το αλατοπιπερώνουμε και το αφήνουμε λίγο να πιάσει το αλάτι. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι με βαρύ πάτο και σε μέτρια φωτιά τηγανίζουμε το συκώτι καλά και από τις δύο πλευρές.

Όταν είναι σχεδόν έτοιμο προσθέτουμε το δεντρολίβανο, σβήνουμε με το ξύδι και δυναμώνουμε τη φωτιά. Περιμένουμε να εξατμιστεί το ξύδι, δοκιμάζουμε να είναι το ξύδι και το αλάτι του γούστου μας και σερβίρουμε αμέσως.
Εκτύπωση και PDF

0 comments :

Post a Comment