31/10/2014


















Υλικά

για την σούπα:
1 μικρή κίτρινη κολοκύθα χοντροκομμένη
5 πατάτες χοντροκομμένες
2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 κ.σ κάρυ
2 κύβους λαχανικών (ή σπιτικό ζωμό)
1 1/2 λίτρο νερό
200γρ κρέμα γάλακτος
Αλάτι-πιπέρι
1 φλιτζανάκι του καφέ λάδι

για το κοτόπουλο:
2 στήθη κοτόπουλο φιλέτο (περίπου 500 γρ)
Αλάτι-πιπέρι
Διάφορα μπαχαρικά της αρεσκείας μας
Λίγο ελαιόλαδο

Εκτέλεση συνταγής

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά την κολοκύθα,τις πατατες και το κρεμμύδι μαζί με το κάρυ. Προσθέτουμε 1 1/2 λίτρο νερό με τους κύβους λαχανικών ή σπιτικό ζωμό, αλατοπιπερώνουμε και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά. Περνάμε την σούπα απο το μούλτι για να γίνει βελουτέ και ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος.
Πλένουμε το κοτόπουλο, το κόβουμε σε κύβους το αλατοπιπερώνουμε,του βάζουμε διάφορα μπαχαρικά και το τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο.
Σερβίρουμε την σούπα μαζί με το κοτόπουλο.
Εκτύπωση και PDF

0 comments :

Post a Comment