29/10/2014




















Υλικά

4-5 Φιλέτα κοτόπουλο
Μανιτάρια
Μαϊντανός
Χρωματιστές πιπεριές
Τοματίνια κονκασέ
Τυρί γκούντα
Σχοινόπρασσο
Μπέικον
1 Κρέμα γάλακτος
¾ του κιλού Ξυνότυρο
Αλάτι – Πιπέρι

Εκτέλεση συνταγής

Σοτάρουμε τα μανιτάρια με τις πιπεριές και το μαϊντανό. Βράζουμε τα κονκασέ σε μια κατσαρόλα με αλάτι και πιπέρι. Γεμίζουμε το κοτόπουλο με τα μανιτάρια, τις πιπεριές και το βρασμένο κονκασέ και προσθέτουμε Γκούντα κομμένο σε κυβάκια, 2 φύλλα σχοινόπρασσο και το μπέικον.
Τα τυλίγουμε σφιχτά με μεμβράνη και τα βάζουμε στο ψυγείο να παγώσουν και να σφίξουν. Κατόπιν αφαιρούμε τη μεμβράνη και τα βάζουμε σε ένα ταψί το ένα δίπλα στο άλλο με αλάτι και πιπέρι και τα ψήνουμε στο φούρνο για 30' στους 180οC.
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε την κρέμα γάλακτος και το ξυνότυρο και τα βράζουμε μέχρι να πήξει η κρέμα. Περιχύνουμε το κοτόπουλο που έχουμε βγάλει από το φούρνο και είναι έτοιμα.


Εκτύπωση και PDF
Ετικέτες:

0 comments :

Post a Comment