24/10/2014
















Χρόνος προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 20 - 25 Λεπτά

Υλικά

Λουκάνικα χωριάτικα - 1 πακέτο κομμένα σε ροδέλες
Πατάτες - 5 κομμένες σε κύβους (όχι μικρούς)
Ντομάτες - 3 τριμμένες στον τρίφτη
Ελαιόλαδο - 2-3 κουταλιές σούπας
Αλάτι-πιπέρι-ρίγανη
Μουστάρδα - 1 κουταλάκι γλυκού
Νερό - όσο χρειαστεί

Εκτέλεση συνταγής

Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε τις πατάτες σε κύβους (όχι πολύ μικρούς), κόβουμε και τα λουκάνικα σε ροδέλες. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και προσθέτουμε τα λουκάνικα, τα σοτάρουμε να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές και βάζουμε τις πατάτες μας. Τα σοτάρουμε όλα μαζί, προσθέτουμε την τριμμένη ντομάτα, την μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και νεράκι όσο χρειαστεί για να τα σκεπάσει. Αφήνουμε να ψηθούν μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες. Σερβίρεται ζεστό ενώ μπορούμε να το συνοδεύσουμε με γιαουρτάκι.
Εκτύπωση και PDF

0 comments :

Post a Comment