22/10/2014
























Υλικά

1 κιλό χωριάτικο λουκάνικο, κομμένο σταυρωτά σε τρίτα
1 κιλό μικρές κόκκινες πατάτες κομμένες στη μέση
1 μεγάλο κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
2 κόκκινες ή / και κίτρινες πιπεριές, κομμένες κατά μήκος
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

Εκτέλεση συνταγής

Προθερμάνετε το φούρνο στους 200.
Σε ταψάκι ή πυρέξ, βάλτε τα λουκάνικα, πατάτες, κρεμμύδι, πιπεριές, ελαιόλαδο, 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι και 1/4 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι και ανακατέψτε.
Ψήστε για 1 ώρα ή μέχρι οι πατάτες να μαλακώσουν και τα λουκάνικα να ροδίσουν ελαφρά, ανακατεύοντας 2-3 φορές.
Εκτύπωση και PDF

0 comments :

Post a Comment