Μπουγιουρντί με γιδοτύρι σε πήλινο
















Υλικά

Γιδοτύρι ή φέτα
Πιπεριά πράσινη
Ντομάτα
Ρίγανη
Ελαιόλαδο
Ταμπάσκο (προαιρετικά)


Εκτέλεση συνταγής

Κόβουμε το τυρί σε μικρά κομματάκια και τοτοποθετούμε στο πήλινο
Από πάνω καλύπτουμε την επιφάνεια πρώτα με πιπεριά και μετά με ντομάτα σε ροδέλες
Πασπαλίζουμε με ρίγανη, προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και λίγες σταγόνες ταμπάσκο (προαιρετικά)
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου.

Σχόλια