27/10/2014


















Υλικά

300γρ γιαούρτι σακούλας - χύμα από το σ/μ -
3 κουταλιές σούπας μαγιονέζα
1 μεγάλο αγγούρι
1 μικρό καρότο
2 σκελίδες σκόρδο ή και περισσότερο αν θέλουμε
3 κουταλιές σούπας ξύδι
αλάτι
πιπέρι λευκό


Εκτέλεση συνταγής

Καθαρίζουμε και τρίβουμε το καρότο στο λεπτό τρίφτη και το αγγούρι στο χοντρό.
Τα βάζουμε σ’ ένα σουρωτό και ρίχνουμε τις 3 κουταλιές το ξίδι καθώς επίσης και αλάτι.
Τ’ αφήνουμε λίγο και μετά τα στύβουμε πολύ καλά για να βγάλουν όλα τα υγρά τους.
Σ’ ένα μπολ ρίχνουμε το γιαούρτι, την μαγιονέζα, το αγγούρι και το καρότο. Λιώνουμε το σκόρδο και το προσθέτουμε στο μπολ. Ρίχνουμε το πιπέρι και ανακατεύουμε όλα τα υλικά πολύ καλά.
Εκτύπωση και PDF

1 comment :

  1. den pisteyo na teli magiponeza kai xidi exei i magioneze xidi den ta einai dinato

    ReplyDelete