28/10/2014
























Υλικά

Έτοιμο παντεσπάνι, στρογγυλό, 2 τεμάχια
2 κούπες (400-500γρ) πραλίνα
2 μεγάλες σακούλες μικρές καραμελίτσες
10-12 Kit Kat
1 κορδέλα

Εκτέλεση

Απλώνουμε στο 1ο κομμάτι παντεσπάνι, αρκετή πραλίνα για να τοποθετήσουμε το 2ο και να κολλήσουν μεταξύ τους.
Αφού βάλουμε και το 2ο, καλύπτουμε καλά απ’ όλες τις πλευρές με πραλίνα.
Βάζουμε τα μακρόστενα κομμάτια της σοκολάτας περιμετρικά και δένουμε με μια κορδέλα.
Γεμίζουμε με καραμελάκια, τρούφες ή ψιλοκομμένους ξηρούς καρπούς.
Αφήνουμε στο ψυγείο την τούρτα μας για 1 ώρα περίπου.
Είναι έτοιμη για σερβίρισμα!

Εκτύπωση και PDF

0 comments :

Post a Comment