Πιτάκια με γεύση μπουγάτσας


















ΥΛΙΚΑ (για περίπου 500 γρ.)

1 πακέτο αραβικές πίτες μεγάλες
60 γρ. βούτυρο λιωμένο
3 κ.σ. ζάχαρη άχνη
3 κ.σ. ζάχαρη καστανή
3 κ.σ. κανέλα σε σκόνη


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180' στον αέρα.
Κόβουμε τις πίτες σε τετράγωνα κομμάτια.
Βουτυρώνουμε τα κομμάτια ανακατεύοντας καλά με τα χέρια.
Ανακατεύουμε την άχνη με την κανέλα, βάζουμε το μείγμα σε ένα μικρό σουρωτήρι και πασπαλίζουμε τα βουτυρωμένα κομμάτια.
Απο πάνω ρίχνουμε την καστανή ζάχαρη έτσι ώστε να πάει παντού.
Απλώνουμε τα μπουγατσάκια σ'ένα μεγάλο ταψί και ψήνουμε για 16' ανακατεύοντας 2 με 3 φορές, μέχρι να γίνουν τραγανά!

Σχόλια