30/09/2014



















Υλικά

  • 500 γραμμ. καρότα
  • 1 πράσο ψιλοκομμένο
  • 1 κλωνάρι σέλερι
  • 2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
  • 1/2 λίτρο ζωμός κρέατος ή κοτόπουλου
  • 1 πρέζα τζίντζερ
  • 3 κουταλιές λάδι
  • 1 πρέζα μοσχοκάρυδο

Εκτέλεση


Σε κατσαρόλα σωτάρουμε με το ελαιόλαδο το πράσο και τα κρεμμυδάκια για 3’. Ψιλοκόβουμε τα καρότα και τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα. Τα αφήνουμε για3’ μέχρι να γυαλίσουν και στη συνέχεια προσθέτουμε τον ζωμό. Αφήνουμε να βράσει για 30’. Βγάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και τα πολτοποιούμε. Ξαναβάζουμε την κατσαρόλα στην φωτιά, ρίχνουμε τα αρωματικά και αφήνουμε να βράσει για άλλα 5’. Σερβίρουμε με γιαούρτι light.
Εκτύπωση και PDF

0 comments :

Post a Comment