30/09/2014
















Υλικά για 6

  • 12 κανελόνια
  • 350 γρ τυρί κρέμα
  • 350 γρ κατσικίσιο τυρί
  • 3 κρόκοι αυγού
  • 5 κουτ.σούπ. φρυγανιά τριμμένη
  • 150 γρ έμμενταλ
  • 2 κουτ.σούπ. πελτές ντομάτας
  • 3 κουτ.σούπ. ελαιόλαδο
  • φρέσκος βασιλικός

Εκτέλεση

Βράζετε τα κανελόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, τα σουρώνετε και τα λαδώνετε ελαφρώς. Θρυμματίζετε το κατσικίσιο τυρί και το αναμιγνύετε με το τυρί κρέμα, τους κρόκους αυγού και τον βασιλικό. Ρίχνετε πιπέρι, προσθέτετε την τριμμένη φρυγανιά και ανακατεύετε.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 °C. Περιμένετε 10 λεπτά μέχρι να μουλιάσει η τριμμένη φρυγανιά και ανακατεύετε ξανά.
Γεμίζετε τα κανελόνια με το μίγμα τυριών. Αλείφετε με τον πελτέ ντομάτας και πασπαλίζετε με το Έμμενταλ. Ψήνετε στο φούρνο για 20 λεπτά και σερβίρετε αμέσως.
Εκτύπωση και PDF

0 comments :

Post a Comment