29/09/2014


















ΥΛΙΚΑ

120 γρ. μαργαρίνη
150 γρ. κατίκι
2 αβγά
50 γρ. αλεύρι
1 κ.σ. μουστάρδα απαλή ή καυτερή
Δενδρολίβανο
Αλάτι - πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα σουρωτήρι βάζουμε το κατίκι για να βγάλει τα υγρά του. Βάζουμε τη μαργαρίνη στο μίξερ και τη χτυπάμε. Ρίχνουμε τα αβγά και ξαναχτυπάμε. Προσθέτουμε το κατίκι, το δεντρολίβανο ψιλοκομμένο, τη μουστάρδα, το αλάτι, το πιπέρι και το αλεύρι. Τα χτυπάμε όλα μαζί μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα. Σε ένα ταψί, στρώνουμε το αντικολλητικό χαρτί και φτιάχνουμε μικρά μπαλάκια με τη βοήθεια ενός κουταλιού ή με ένα κορνέ για να βγουν ομοιόμορφα. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160ο C για 10-12 λεπτά μέχρι να χρυσίσουν.
Εκτύπωση και PDF

0 comments :

Post a Comment