16/09/2014


Υλικά

  • ζυμάρι πίτσας 450 γρ. περίπου
  • 6 κ.σ. σάλτσα μαρινάρα
  • 6 φέτες γαλοπούλα καπνιστή κομμένη σε μικρά κομμάτια
  • 90 γρ. μοτσαρέλα κομμένη σε μικρά κυβάκια
  • 30 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
  • 1 αυγό
  • 10 ml. γάλα
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά
Αριθμός ατόμων: 4 άτομα

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190 βαθμούς C.
Ανοίγουμε με έναν πλάστη την ζύμη ώστε να γίνει αρκετά λεπτή. Την κόβουμε σε 8 τετράγωνα κομμάτια.
Βάζουμε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί και τοποθετούμε τα κομμάτια της ζύμης.
Σε ένα μπολάκι αναμιγνύουμε τη σάλτσα, τη γαλοπούλα και τα τυριά.
Παίρνουμε μια κουταλιά από το μείγμα και την βάζουμε στο κέντρο του κομματιού της ζύμης. Κλείνουμε τη ζύμη ώστε να δημιουργήσουμε ένα πουγκάκι.Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία και για τα υπόλοιπα πουγκάκια.
Σε ένα μικρό μπολάκι χτυπάμε το αυγό με το γάλα. Παίρνουμε από το μίγμα και αλείφουμε το κάθε πουγκάκι.
Ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν για περίπου 20 λεπτά.

Εκτύπωση και PDF

0 comments :

Post a Comment