30/03/2015



 (από τον chef Νίκο Σκαρμούτσο)

Υλικά 

4 μερίδες
1 μεγάλο κουνουπίδι , σε κομμάτια
¼ φλιτζάνι ζεστό ζωμό λαχανικών
αλάτι και πιπέρι , για γεύση
Παρθένο ελαιόλαδο
σχοινόπρασο , ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

Τοποθετήστε το κουνουπίδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα και βράστε μέχρι να μαλακώσει. Βαλτε το σε ένα μπλέντερ και προσθέτουμε το ζωμό αλάτι και πιπέρι,αλέστε καλα! Αφού αλέσατε,βάλτε το σε ένα μπολ και περιχύστε με λίγο λάδι και ψιλοκομμένο σχοινόπρασο .
Εκτύπωση και PDF

0 comments :

Post a Comment