Πανεύκολη αλευρόπιτα με φετα και γιαούρτι



(από τον chef Νίκο Σκαρμούτσο)

Υλικά 

250 γρ. Φετα
300 γρ. αλεύρι (για όλες τις χρήσεις)
4 αυγά
250 γρ. νερό
250 γρ. γιαούρτι
4 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι/φρέσκο πιπέρι
Ρίγανη φρέσκια
Διαδικασία

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το αλεύρι με αλάτι,πιπέρι,αυγά, νερό, γιαούρτι. Λαδώνουμε ένα ταψί και απλώνουμε το μείγμα.Ρίχνουμε τη φέτα θρυμματισμένη,και την φρέσκια ρίγανη.Ψήνουμε στους 220 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.

Σχόλια