Τουρλού τουρλού κατσαρόλας



(από τον chef Νίκο Σκαρμούτσο)

Υλικά 

4 κολοκυθάκια καθαρισμένα και κομμένα σε ροδέλες
2 μελιτζάνες κομμένες σε ροδέλες
2 πράσινες και 2 κόκκινες πιπεριές κέρατο κομμένες σε ροδέλες
2 πατάτες καθαρισμένες κομμένες σε ροδέλες
4 ντομάτες ώριμες τριμμένες,και 3 κουταλιές κέτσαπ
1 κρεμμύδι κομμένο σε χοντρές φέτες
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
2 κουταλιές βασιλικού ψιλοκομμένα
1 κουταλιάς της σούπας φρέσκια ρίγανη
Μισή κούπα ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι,και μια κούπα κρασί λευκό

Εκτέλεση

Βάζουμε το λάδι στην κατσαρόλα και όταν κάψει ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο, τσιγαρίζουμε μέχρι να μαλακώσουν και προσθέτουμε τα υπόλοιπα λαχανικά και συνεχίζουμε το τσιγάρισμα για 4-5 λεπτά,και σβήνουμε με το κρασί. Ρίχνουμε την τριμμένη ντομάτα αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε ρίγανη και βασιλικό. Προσθέτουμε όσο νερό χρειάζεται για να καλυφθούν τα υλικά μας.Βράζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να πιει το φαγητό τα νερά του και να μείνει με την σάλτσα του,5 λεπτα πρην ειναι έτοιμο προσθέτουμε την κέτσαπ!

Σχόλια