02/11/2014

















Υλικά

για τη ζύμη:


1 ποτήρι ζεστό νερό
1 φακελάκι μαγιά
2 κουτ λάδι
Αλάτι, ζάχαρη
Αλεύρι όσο πάρει ώσπου να γίνει μια μαστιχωτή ζύμη

Για τη γέμιση:
πατάτες
Άνηθος
Τυριά τριμμένα


Εκτέλεση συνταγής

Ανακατεύω όλα τα υλικά της ζύμης και αφήνω μια ώρα περίπου.
Βράζω τις πατάτες  και τις λιώνω προσθέτοντας τα τυριά και τον άνηθο.
Ανοίγω τη ζύμη σε κύκλο βάζω μέσα τη  γέμιση και τα κλείνω σαν μπιφτεκια και τηγανιζω σε καυτό λάδι.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορείτε να βάλετε ότι γέμιση θέλετε στα πιροσκί π.χ. κιμά, λουκάνικο, σπανάκι κλπ.
Εκτύπωση και PDF

0 comments :

Post a Comment