15/11/2014






















Υλικά

1 κοτόπουλο χωρίς κόκαλα ή 3 φιλέτα κοτόπουλο σε κομματάκια
1 μεγάλο μπρόκολο
80 γρ. ροκφόρ (ή blue cheese)
200 ml κρέμα γάλακτος
2 κ.σ ελαιόλαδο
αλατοπίπερο

Εκτέλεση συνταγής

Κόβετε τα φιλέτα σε μπουκίτσες (αν δεν είναι ήδη κομμένα) και τα τσιγαρίζετε με το ελαιόλαδο για λίγο. Στη συνέχεια προσθέτετε το μπρόκολο και το αλατοπίπερο και κλείνετε το καπάκι, χαμηλώνοντας τη φωτιά στη μέση, μέχρι το κοτόπουλο να πάρει χρώμα. Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και 5 λεπτά πριν σβήσετε το φαγητό, προσθέτετε και το ροκφόρ.
Εκτύπωση και PDF

0 comments :

Post a Comment