14/11/2014





















Υλικά

400 γρ. λουκάνικα της επιλογής σου
500 ml γάλα
1 κουταλάκι μουστάρδα
4 μεγάλα αυγά
16 φέτες ψωμί ψίχα
150 γρ. τριμμένο cheddar



Εκτέλεση συνταγής

Ψιλοκόβεις και σωτάρεις το λουκάνικο για 3-5 λεπτά. Αφαιρείς από την φωτιά και αφήνεις στην άκρη. Σε ένα μεγάλο μπωλ χτυπάς το γάλα με τα αυγά, την μουστάρδα και αλατοπίπερο. Κόβεις το ψωμί του τοστ σε κυβάκια και τα προσθέτεις στο μείγμα. Προσθέτεις και τα λουκάνικα και το τυρί και ανακατεύεις καλά. Βουτυρώνεις ελαφρά ένα μεγάλο πυρέξ και προσθέτεις το μείγμα εκεί απλώνοντας ομοιόμορφα. Το βάζεις στο ψυγείο για όλη την νύχτα. Το πρωί προθερμαίνεις τον φούρνο στους 170. Βγάζεις από το ψυγείο και το αφήνεις 20 λεπτά πριν το βάλεις στον φούρνο και το ψήσεις για 45 λεπτά. Αν θες, πριν το βάλεις για ψήσιμο, μπορείς να ρίξεις άφθονη πάπρικα από πάνω.
Εκτύπωση και PDF

0 comments :

Post a Comment