16/11/2014

















Υλικά

8 πατάτες
8 αυγά
Βούτυρο
200 γρ. τριμμένο τυρί
8 φέτες μπέικον
Κρεμμυδάκι φρέσκο


Εκτέλεση συνταγής

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 170. Ψήνετε τις πατάτες για 30-40 λεπτά μέχρι να τρυπιούνται εύκολα. Τις βγάζετε από τον φούρνο, κόβετε τα "καπάκια" τους και τις αδειάζετε, όχι τελείως. Αυτό που βγάλατε από κάθε πατάτα μπορείτε να το κάνετε πουρέ για να μην το πετάξετε. Βουτυρώνετε καλά το εσωτερικό της κάθε "άδειας" πατάτας, προσθέτετε στην καθεμία 20 γραμμάρια τυρί, μπέικον που έχεις πρώτα σωτάρει, ένα αυγό ολόκληρο, αλατοπίπερο και φρέσκο κρεμμυδάκι. Στο τέλος ρίχνετε από πάνω ό,τι τυρί έχει περισσέψει και ψήνετε για περίπου 20 λεπτά.
Εκτύπωση και PDF

1 comment :