29/04/2015















(από τον chef Νίκο Σκαρμούτσο)

Υλικά 

500γρ. γιαούρτι στραγγιστό
1 αγγούρι τριμμένο
½ ματσάκι άνηθος (ψιλοκομμένα φύλλα)
3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
3 κ.σ. Ούζο
5-6 κ.σ. ελαιόλαδο
1 πρέζα αλάτι,
λιγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση συνταγής

Τρίβουμε το αγγούρι, το αλατίζουμε και το στραγγίζουμε καλά.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και τα βάζουμε στο ψυγείο. Όταν κρυώσει είναι έτοιμο
Εκτύπωση και PDF

0 comments :

Post a Comment