23/04/2015



από τον chef Νίκο Σκαρμούτσο

Υλικά

4 χοιρινές μπριζόλες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κ.γ. μέλι
1 κουτάκι μπύρα
3 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι φρεσκοτριμμένο


Εκτέλεση συνταγής

Αλατοπιπερώνουμε τις μπριζόλες.
Σε αντικολλητικό τηγάνι, αφού ζεσταθεί καλά το λάδι, προσθέτουμε τις μπριζόλες.
Τηγανίζουμε την κάθε πλευρά για 5 λεπτά.
Αφαιρούμε τις μπριζόλες από το τηγάνι και τι κρατάμε ζεστές, σκεπάζοντας τες.
Αδειάζουμε από το τηγάνι τα πολλά λίπη και προσθέτουμε το κρεμμύδι. Σοτάρουμε μέχρι να μαραθεί και να γυαλίσει.
Μόλις μαραθεί σβήνουμε με τη μπύρα
Μετά από 2 λεπτά, προσθέτουμε το μέλι.
Ανακατεύουμε για 3 λεπτά για να δέσουν τα υλικά.
Ρίχνουμε τις μπριζόλες στη σάλτσα για να πάρουν μία βράση για 7-8 λεπτά.
Εκτύπωση και PDF

0 comments :

Post a Comment