27/05/2015

 

















(Από τον chef Νίκο Σκαρμούτσο)

Υλικά

1 κεσεδάκι γιαούρτι 2%
1 φλιτζάνι ηλιέλαιο
2 αυγά
1 κουταλιά της σούπας αλάτι 250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 250 γρ. φέτα θρυμματισμένη

Εκτέλεση συνταγής

Σε ένα μπολ ρίχνετε τα αυγά και τα χτυπάτε καλά. Προσθέτετε το γιαούρτι, το αλάτι, τη φέτα, το λάδι και το αλεύρι. Ανακατεύετε καλά. Πλάθετε τα ψωμάκια σε μπαλάκια και τα απλώνετε με απόσταση στο ταψί στο οποίο έχετε στρώσει αντικολλητικό χαρτί. Ψήνετε σε προθερμασμένο αερόθερμο φούρνο στους 180º C για 20'
Εκτύπωση και PDF

0 comments :

Post a Comment