20/07/2015














Υλικά

4 νωπά φιλέτα μπούτι ή στήθος κοτόπουλο κομμένα σε κύβους
2 φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα σε φέτες
1 κούπα μανιτάρια κομμένα σε φέτες
3-4 κάστανα βρασμένα και κομμένα σε κομματάκια
2 κουταλιές σουσάμι
2 κουταλιές σόγια σος
1 κουταλιά ξηρό, άσπρο κρασί
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
1 σγουρή σαλάτα πράσινη (ολόκληρα φύλλα)
1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες

Εκτέλεση συνταγής

Ανακατεύουμε τη σόγια σος και το κρασί.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και κοκκινίζουμε τα κρεμμυδάκια, τα μανιτάρια και το κοτόπουλο σε χαμηλή φωτιά.
Προσθέτουμε τα κάστανα, το σουσάμι, το μείγμα με τη σόγια σος και το πιπέρι (το αλάτι με μέτρο γιατί η σόγια σος είναι αλμυρή).
Σερβίρουμε πάνω στα φύλλα της σαλάτας και γαρνίρουμε με τις λωρίδες της πιπεριάς.
Εκτύπωση και PDF

0 comments :

Post a Comment