03/07/2015



















Υλικά για 2-3 μερίδες

1 κεφάλι από κουνουπίδι
4 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλιά αλάτι

Εκτέλεση συνταγής

Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
Κόψτε το κουνουπίδι, κρατώντας μόνο τα μπουκετάκια. Κόψτε τα μπουκετάκια σε μικρά κομμάτια για να μοιάζουν με ποπ κορν και τοποθετήστε τα σε ένα μπολ με το ελαιόλαδο και το αλάτι και ανακατέψτε.
Τοποθετήστε το σε ένα αντικολλητικό ταψί ή σε μια λαδόκολλα και ψήστε για περίπου 20 λεπτά, γυρίστε τα μπουκετάκια και ψήστε για άλλα 20 λεπτά περίπου. Το χρονικό διάστημα που θα επιλέξετε να μαγειρέψετε το κουνουπίδι, θα εξαρτηθεί από το πόσο γλυκό και τραγανό σας αρέσει. Όσο πιο καφέ γίνονται τα κομμάτια κουνουπίδι τόσο πιο καραμελωμένα θα είναι άρα και πιο γλυκά.
Αν σας αρέσουν πολύ γλυκά και τραγανά ψήστε για περίπου 1 ώρα, γυρίζοντας τα μπουκετάκια κάθε 15-20 λεπτά.
Σερβίρετε αμέσως και να απολαύσετε αυτό το νόστιμο και υγιεινό σνακ!
Εκτύπωση και PDF

0 comments :

Post a Comment