Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Ψαρονέφρι με σταφύλια
Υλικά για 4 άτομα
- 2 μεγάλα ψαρονέφρια
- 2 φλιτζάνια ρώγες σταφυλιού
- 1 ξερό κρεμμύδι
- ¼ του φλιτζανιού ελαιόλαδο
- 3 κουτ. της σούπας βαλσαμικό ξίδι
- 1 κουτ. του γλυκού ξερό φασκόμηλο
- 1 κουτ. του γλυκού δεντρολίβανο
- 2 κουτ. της σούπας μέλι
- ½ φλιτζάνι λευκό κρασί
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Κόβετε το ψαρονέφρι σε φέτες, τις ρώγες των σταφυλιών στη μέση και ψιλοκόβετε το κρεμμύδι.
- Αλατοπιπερώνετε τις φέτες του κρέατος και τις σοτάρετε με το κρεμμύδι και το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά.
- Αφού το γυρίσετε για να πάρει χρώμα και από τις δύο πλευρές, ρίχνετε τα σταφύλια, το μέλι, το φασκόμηλο και το δεντρολίβανο.
- Σβήνετε με το ξίδι και το κρασί και το αφήνετε σε μέτρια φωτιά για 8-10 λεπτά μέχρι να μαγειρευτεί το κρέας και να πήξει η σάλτσα.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου