Μαρινάδα για κοτόπουλο και χοιρινό
Υλικά
- 2 λίτρα νερό
- 1/4 φλ. τσαγιού αλάτι
- 1/2 φλ. τσαγιού ζάχαρη
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και προσέχουμε να λιώσουν καλά το αλάτι και η ζάχαρη.
Βάζουμε μέσα το κρέας μας και το αφήνουμε για τουλάχιστον 12 ώρες.
Πλένουμε πολύ καλά το κρέας προτού να το μαγειρέψουμε, με όποιον τρόπο μας αρέσει.
Βάζουμε μέσα το κρέας μας και το αφήνουμε για τουλάχιστον 12 ώρες.
Πλένουμε πολύ καλά το κρέας προτού να το μαγειρέψουμε, με όποιον τρόπο μας αρέσει.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου