Ταξιδεύουμε Ιταλία! Πένες αλά αραμπιάτα
για 4 άτομα (από τον chef Νίκο Σκαρμούτσο)
Υλικά
500 γρ. πένες2 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
1 καυτερή πιπεριά κόκκινη
1 πουμαρό ντομάτα
1 κουτ.γλ. ζάχαρη
Αλάτι-πιπέρι
Φρέσκος βασιλικός
Διαδικασία
Εκτέλεση
Προσθέτουμε το πουμαρό, ζάχαρη, αλάτι και πιπέρι.Σιγοβράζουμε για μισή ώρα μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Βράζουμε τις πένες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.Φυλάμε μισή κούπα από το νερό και τη ρίχνουμε μαζί με τα μακαρόνια στη σάλτσα.
Αφήνουμε να πάρει μια βράση και σερβίρουμε. Οι πένες αλά αραμπιάτα είναι έτοιμες!Σέρβιρε με τριμμένη παρμεζάνα
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου