27/06/2016

Υλικά

4 1/2 κούπες πεπόνι σε κυβάκια
1 κ.γ. φρέσκο χυμό λεμονιού
1/4 της κούπας μέλι
1/4 της κούπας νερό

Εκτέλεση συνταγής

Κόψτε το πεπόνι σε κυβάκια και βάλτε τα στην κατάψυξη για  4-6 ώρες. Στην συνέχεια  βάλτε στο μπλένντερ το πεπόνι, το μέλι, τον χυμό λεμονιού και το νερό. Χτυπήστε μέχρι το μείγμα να γίνει λείο. Τοποθετήστε το μείγμα σε μία φόρμα και βάλτετο στην κατάψυξη για μία ώρα. Απολαύστε το σε χωνάκι ή σκέτο. Εναλλακτικά μπορείτε να προσθέσετε και γιαούρτι (ίση ποσότητα με το πεπόνι όταν ανακατέβετε το μείγμα στο μπλέντερ.).